Heropstart na Corona

Eindelijk is het zover. WijnInZicht kan herstarten met onze vertrouwde wijnsessies en opleidingen. Het afgelopen jaar was niet éénvoudig. We hebben in september vorig jaar getracht om te herstarten, maar helaas zijn we na enkele sessies terug moeten stoppen.

Vanaf juni lopen onze uitgestelde sessies. Voor Leuven zelfs ook in juli en augustus. We hopen zowel in Leuven als Hasselt terug met een volledige agenda te starten in september… Maar…

Kom naar onze Grand Cru sessie op 24 juni.

We zijn WijnInZicht, en dus doen we een speciale actie. Op donderdag 24 juni organiseren we een exclusieve Grand Cru sessie in Leuven (locatie is restaurant/hotel, je kan dus eventueel overnachten). Je proeft topwijnen uit Frankrijk en Italië. Je kan zelf proeven of een Grand Cru wijn nu echt beter is dan “de rest”.

We hebben ook een vraag. Laat weten of je tijdens de vakantiemaanden ook wijnsessies zou volgen. Misschien komen er dan nog verrassingen.

Jullie hebben ons gesteund met Cadeaubonnen, hartelijk dank. De bonnen blijven uiteraard geldig tot 31/06/2022… Maar hopelijk ruil je jouw bon eerder in 🙂

Geniet alvast van wijn, want zelfs in deze moeilijke tijden bleef wijn ons verbinden.