Over WijnInZicht

Wij organiseren unieke wijnsessies in Leuven en Hasselt. Verrassend boeiend!

Peter met champfles

Met het reizen doorheen de traditionele wijnstreken in Frankrijk ontstond mijn passie voor wijn. Passie moet verrijkt te worden met kennis, die ik vergaarde via verscheidene cursussen. In 2012 startte ik met de activiteit wijnopleiding & advies. Ik volgde met succes de internationaal gerenommeerde cursus Wine & Spirits Education Trust Advanced Certificate (WSET® Advanced – level 3 – ingericht door WineWise in België). Deze geavanceerde cursus geeft een rijke kennis mbt wijnen over heel de wereld, alsook een praktische en bewezen proefmethode. Momenteel volg ik het hoogste niveau binnen WSET, nl. Diploma (Level 4).

 

 

Je wegwijs maken in de bruisende wijnwereld is onze passie. “WijnInZicht organiseert avondsessies of opleidingen voor elke wijnliefhebber; onder eigen naam of in opdracht van de handelaar of voor het Vlaamse Onderwijs.”

 

Onze troeven:  passie, kwaliteit en onafhankelijk!

  • De wijnliefhebber vindt ongetwijfeld zijn gading in onze avondsessies en wijncursussen. Wijn ontstaat uit het beste van de natuur samen met de expertise van de wijnboer. En meer kennis is meer plezier. Volg één van onze avondsessies, want voor de meeste sessies is geen voorkennis vereist. Naast onze standaard sessies, bieden onze Wondere Wijnwereld series een dieper inzicht in wijnkennis, wijnkwaliteit en food-pairing.
  • Bedrijven helpen we graag bij het inrichten van team events rond het thema wijn. Onze events spelen in op entertainment, teambuilding, educatieve en sociale teamaspecten en natuurlijk genieten van wijnproeven.
    And we provide all our training and event sessions also in English, with an English presentation and hand-out.
  • Wijnhandelaars, die hun klanten een wijncursus willen aanbieden, helpen we graag. Een deel van onze sessies wordt vandaag reeds via de wijnhandel georganiseerd. Contacteer mij via peter@wijninzicht.be voor meer info over onze samenwerkingsvormen.
  • Wij werken graag samen met Scholen of wijnopleidingscentra, die hun aanbod aan wijnopleidingen willen versterken. Wenst u als privé of overheidsinstelling samenwerken, neem nu contact op met peter@wijninzicht.be.

Schrijf nu in op één van onze wijncursussen of abonneer je op onze nieuwsbrief!

Peter Cattersel,
WSET® Certified Advanced
WijnInZicht, wijnopleiding met passie.

email: peter@wijninzicht.be
Tel:     +32 478  56 91 90