WijnInZicht start in Hasselt

Sinds 2012 geeft WijnInzicht boeiende wijnsessies . Een eerste mijlpaal was in 2015 met de lancering van onze website. Snel daarna startte de WijnInzicht Basiscursus reeks. Dit jaar, 2019, is de volgende grote mijlpaal: WijnInZicht start ook te Hasselt. Naast Leuven, een tweede stek voor unieke, interactieve wijnsessies.

We bedanken de vele wijnliefhebbers die onze sessies in Leuven volgen. Dankzij hen zijn we gegroeid. De toppers zijn de sessie Wijnproeven, echt niet moeilijk en Schuimwijnen. De Basiscursus blijkt keer op keer de ideale initiatie voor meer wijnkennis en plezier. Dit blijven we uiteraard verder uitbouwen in Leuven!

Hasselt, als belangrijk centrum in Limburg, is de ideale plaats voor WijnInZicht om uit te breiden. Vele mooie wijnhandelaren en een sterke wijngerichte Horeca. Nu, in mei een try-out, een voorproefje: een extra Basiscursus, schrijf nu in

Speciale Hasselt actie: schrijf in en krijg een lekkere fles wijn!

(ter waarde van minstens 25 €)

En na de zomer zal de echte start gegeven worden met een hele reeks sessies. Iedereen is welkom. Volg onze nieuwsbrief en website en hopelijk zien we elkaar in Hasselt of Leuven.

Schrijf in voor de eerste Basiscursus in Hasselt! Klik hier.