Wonders of Wine

Ontdek de geheimen van de Wondere Wijnwereld, voor wijnliefhebbers en professionals.

Je  kent onze unieke avondsessies rond wijnthema’s, wijnregio’s en proeftechnieken. Voor de wijnliefhebber, die meer wil, of voor de (beginnende) professional hebben we een uitgelezen selectie van bijzondere wijncursussen. Doel is je verder te begeleiden in de geheimen van wijn. Voor de liefhebber om betere wijn te kopen en succesvol een goede wijn te combineren met een gerecht. Voor de professional in de horeca of wijnhandel om uw werk met meer kennis en passie te kunnen beoefenen. De Wonders of Wine series bieden we in twee keuzes:

Basiscursus WijnInZicht

We bieden je deze uitzonderlijke basiscursus aan. In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Dit is een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis. Een handig wijnboek gebruiken we ter ondersteuning van deze wijnopleiding.

Schrijf nu in of lees verder.

 

WijnInZicht Grand Cru Sessies

Af en toe wil een mens het onbereikbare. In wijn betekent dit genieten van klasse wijnen of uitzonderlijke wijnervaringen opdoen. Niet noodzakelijk de duurste wijnen ter wereld, wel wijnen die internationaal erkend worden als uitzonderlijk. Gerenommeerde regio’s als Bordeaux, Champagne, Brunello, Rioja, Napa Valley… passeren de revue.

Voorbeelden van eerdere sessies: Cabernet & Friends of onze food-paring sessie.

 

Heb je een origineel idee voor een Grand Cru Sessie? Laat het weten wat je graag zou proeven en bespreken, via info@wijninzicht.be.