Basiscursus WijnInZicht 2022S (Leuven)

Onze populaire Basiscursus WijnInZicht is gepland voor september 2022! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Basiscursus WijnInZicht 2022S (Hasselt) – uitgesteld

Onze populaire Basiscursus WijnInZicht te Hasselt is om gezondheidsredenen uitgesteld tot begin volgend jaar. Je kan wel inschrijven voor de sessies te Leuven.  Onze excuses hiervoor. In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Avondsessies: Giro d’Italia! (Leuven)

Drie avondsessies rond Italiaanse wijnen in november. Italië is topper als vakantiebestemming, maar ontdek in deze sessie de talloze lekkere Italiaanse wijnen, echte pareltjes! Italië is de grootste wijnproducent ter wereld en beroemd om toppers als Brunello, Barolo en Prosecco. Maar kent u de honderden lokale druiven, die prachtige wijnervaringen opleveren van Venetië tot Sicilië. Mis dit niet!

Geef de basiscursus cadeau, een exclusief geschenk!

Eindejaarsfeesten, een verjaardag en (wijn)cadeaus… Een origineel, exclusief geschenk is natuurlijk onze Basiscursus (te Leuven of Hasselt). Een introductie tot wijn, wijndruiven, proeven in 5 avonden… (geschenkbon ter waarde van 305 €)