Avondsessie: Wijnproeven, echt niet moeilijk! (Leuven) – Volzet

WijnInZicht organiseert -in samenwerking met Dulst wijn met advies– op 29 oktober 2020 onze topsessie “Wijnproeven, echt niet moeilijk”. Na deze avond zal wijn nooit meer hetzelfde zijn voor u! U leert de basistechnieken van wijnproeven, zodat u de juiste wijn kiest voor uw etentje. U proeft wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje of Oostenrijk en leert meer over de geheimen van wijn maken, serveren en bewaren…

Avondsessie: van Prosecco tot Champagne (Leuven)

Mooie momenten om met familie en vrienden samen te feesten. En daar hoort uitstekende schuimwijn bij. Op 10 december 2020 geven we in samenwerking met wijnhandel Dulst wijn met advies een ontdekkingsreis naar de Europese schuimwijnen. En we maken het spannend, we proeven onder andere blind een competitie tussen een aantal rivalen zoals Cava, Prosecco, Champagne… We sluiten af met een zoetje!

Basiscursus WijnInZicht 2020S (Leuven) – Nieuwe reeks (Volzet)

EXTRA REEKS! Basiscursus ‘How to taste’ start opnieuw te Leuven in september 2020! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Basiscursus WijnInZicht 2020S (Hasselt) – Volzet

Basiscursus ‘How to taste’ start opnieuw te Hasselt in oktober 2020! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.