Avondsessie: Twee grootse regio’s: Bordeaux en Toscane! (Hasselt)

Een vergelijking tussen deze twee grootse regio’s kon niet uitblijven. Wat zijn hun gelijkenissen? Wat zijn hun verschillen? En is dit wel een competitie of oorlog? In deze sessie proeven en vergelijken we wijnen uit de twee regio’s. Druiven, terroir, prijs en stijl… Telkens zullen de regio’s in de competitie geplaatst worden. We proeven de wijnen blind. We lichten elke regio en wijn toe, zodat u de kenmerken en typiciteit kan ontdekken. En dan is het aan u.  Welke wijn is het best gemaakt? Welke is het lekkerste? En welke wijn is nu Frans of Italiaans?

Basiscursus WijnInZicht 2020S (Hasselt)

Basiscursus ‘How to taste’ start opnieuw te Hasselt in oktober 2020! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Basiscursus WijnInZicht 2020S (Leuven)

Basiscursus ‘How to taste’ start opnieuw te Leuven in september 2020! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.