Basiscursus WijnInZicht 2021F (Hasselt)

Onze populaire Basiscursus WijnInZicht plannen we nu opnieuw te Hasselt vanaf 27  mei 2021! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Geef de basiscursus cadeau, een exclusief geschenk!

Eindejaarsfeesten, een verjaardag en (wijn)cadeaus… Een origineel, exclusief geschenk is natuurlijk onze Basiscursus (te Leuven of Hasselt). Een introductie tot wijn, wijndruiven, proeven in 5 avonden…  (geschenkbon ter waarde van 290 €)

Geef een wijnsessie cadeau, een bijzondere attentie!

Eindejaarsfeesten, een verjaardag en (wijn)cadeaus… Wat koop je best voor een wijnliefhebber? Natuurlijk, je kan altijd wijnflessen geven. Maar onze unieke WijnInZicht geschenkbon, dat is een bijzondere attentie! (cadeaubon ter waarde van 45 €)

Basiscursus WijnInZicht 2021f (Leuven)

Onze populaire Basiscursus WijnInZicht wordt opnieuw gepland te Leuven in februari 2021! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Avondsessie: van Prosecco tot Champagne (Leuven)

Mooie momenten om met familie en vrienden samen te feesten. En daar hoort uitstekende schuimwijn bij. Deze sessie is uitgesteld tot februari 2021 en wordt georganiseerd in samenwerking met wijnhandel Dulst wijn met advies. Het is een unieke ontdekkingsreis naar de Europese schuimwijnen. En we maken het spannend, we proeven onder andere blind een competitie tussen een aantal rivalen zoals Cava, Prosecco, Champagne… We sluiten af met een zoetje!

Avondsessie: Wijnproeven, echt niet moeilijk! (Leuven) – Volzet

WijnInZicht organiseert -in samenwerking met Dulst wijn met advies– op 29 oktober 2020 onze topsessie “Wijnproeven, echt niet moeilijk”. Na deze avond zal wijn nooit meer hetzelfde zijn voor u! U leert de basistechnieken van wijnproeven, zodat u de juiste wijn kiest voor uw etentje. U proeft wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje of Oostenrijk en leert meer over de geheimen van wijn maken, serveren en bewaren…