Basiscursus WijnInZicht 2023F (Hasselt)

Onze populaire Basiscursus WijnInZicht te Hasselt (Diepenbeek)  start opnieuw op donderdag 16 februari. In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.

Avondsessies: Giro d’Italia! (Leuven – Volzet)

Drie avondsessies rond Italiaanse wijnen in november. Italië is topper als vakantiebestemming, maar ontdek in deze sessie de talloze lekkere Italiaanse wijnen, echte pareltjes! Italië is de grootste wijnproducent ter wereld en beroemd om toppers als Brunello, Barolo en Prosecco. Maar kent u de honderden lokale druiven, die prachtige wijnervaringen opleveren van Venetië tot Sicilië. Mis dit niet!

Basiscursus WijnInZicht 2023F (Leuven)

Onze volgende reeks van de populaire Basiscursus WijnInZicht is gepland voor januari 2023! In vijf avondsessies ontdek je de wondere wijnwereld doorheen de belangrijkste wijnstijlen, druivenrassen en wijnregio’s uit de hele wereld. Met de unieke proefmethode leer je aroma’s en smaken van wijn onderscheiden. Een onmisbare wijncursus om je eigen mening te vormen rond elk glas wijn en je volgende stap op weg naar meer wijnkennis.