Nieuwe website WijnInZicht!

1 februari 2023 in
Nieuwe website WijnInZicht!
WijnInZicht, Peter Cattersel

Na zeven jaar is het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Een uitgebreid web-platform dat mooi en gebruiksvriendelijk is. De lay-out is stevig gewijzigd, nieuwe functies zoals een webshop zijn toegevoegd, betere wijninfo... We hopen dat jullie, als wijnliefhebbers, vol nieuwsgierigheid onze website zullen (her)ontdekken. 

De homepagina biedt een ruimer overzicht van de wijnsessies, blogs en wijnaccessoires die we aanbieden. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan elke pagina. Laat gewoon jouw email adres achter en klik op inschrijven. (Als je al ingeschreven bent, moet je dat niet opnieuw doen.)


Onze wijnsessies en opleidingen vind je onder het menu "Opleidingen". Je ziet een overzicht en je schrijft in voor een sessie door ze te openen en op "registreer" te klikken. Je kan uiteraard onmiddellijk online betalen. Blogs en Nieuws staan samen onder menu "Blogs". We hebben de blogs een inhoudelijke update gegeven... Dus, je kan alles opnieuw lezen 😉

"Wijnaccessoires" is een nieuwe functie. Vanaf nu bieden we producten rondom wijn en opleiding aan. Wijnen zelf verkopen we niet. Wijnboeken, bewaarsystemen of schenksystemen, karaffen en wijnglazen... Het is nu een prille start, dit zal verder groeien de komende maanden. We bieden ook opnieuw cadeaubons via de webshop aan die je kan gebruiken om online aan te kopen. "Over ons" geeft je wat achtergrondinfo over onszelf. En ja, via "Contact" stuur je ons een vraag of opmerking.

Misschien nog dit: Alle informatie op de website is meer opgedeeld. Bijvoorbeeld Blogs zijn opgedeeld in de thema's wijn, wijnregio's, leren, enz. Probeer het even, je zal zien dat alles overzichtelijk is.  

We horen graag jullie feedback. Veel leesplezier.

Groetjes,
Peter & Wim


# Alle