The world Atlas of Wine - 8th edition (Engelstalig)

(Hughes Johnson & Jancis Robinson)
1 februari 2023 in
The world Atlas of Wine - 8th edition (Engelstalig)
WijnInZicht, Peter Cattersel

De eerste editie van de Wijnatlas verscheen in 1971. Het boek is wereldwijd een groot succes en is vertaald in maar liefst 14 talen. Twee zeer bekende schrijvers op wijngebied, Hugh Johnson en Jancis Robinson, hebben hun krachten opnieuw gebundeld voor de achtste editie van dit meesterwerk. Door hun samenwerking, hun ongelooflijke kennis, de gedetailleerde kaarten van wijnregio's, is dit opnieuw een fantastisch boek waar elke wijnliefhebber veel plezier aan zal beleven.  

De reikwijdte van de behandelde wijnregio's is uitgebreid en tegelijkertijd is de inhoud ook diepgaand. Het is een genot om de reis rond de wijnwereld te lezen, deels dankzij de onvermoeibare top experte Jancis Robinson en de welsprekendheid en het charisma van Hugh Johnson. Maar vergeet ook het 70-koppige team van medewerkers niet. Dit alleen al maakt dit boek uniek


Het is een belangrijke update voor de Europese wijnregio's en Noord-Amerika neemt nu een cruciale positie in de Atlas, als het op één na belangrijkste continent.

Een gevarieerde selectie van foto's, illustraties en meer dan 200 kaarten maken dit tot een kleurrijk naslagwerk, dat prettig is voor het oog en informatief.

Te koop bij de betere boekhandel of on-line. http://worldatlasofwine.com/

in Boek