7 gouden cadeautips

29 maart 2023 in
7 gouden cadeautips
WijnInZicht, Peter Cattersel

Welk cadeau moet je kiezen? Jaarlijks bieden we je enkele suggesties aan, maar dit jaar introduceren we voor het eerst enkele tips die door ons zelf verkocht worden... Een vleugje commercie mag toch, niet?

Soepele wijnschenker 
&  druppelstopper

Je kent het wel, maar deze is iets groter wat makkelijker en eleganter schenkt. De wijn krijgt bovendien meer lucht, wat de smaak ten goede komt. 

(prijs per set van 5 is  < 10 €) 

e-Shop WijnInZicht.

Mini karaf 25 cl.

Waarom heb ik dit zelf niet eerder gekocht? 
Vereenvoudigt het schenken en doseren, koelt wijn sneller in de koelkast, is onmisbaar bij een wijn serveersysteem als Coravin of Vacu-Vin, het belucht wijn en brengt de sfeer van een wijnbar... Het is ook een waterkaraf, vaas, maatbeker – de mogelijkheden zijn eindeloos!
(prijs < 10 €)

e-Shop WijnInZicht

Champagne/schuimwijn opener

Onze werkt echt eenvoudig.  Geen gedoe meer met het openen van een fles. Stijlvol design, handig en snel. Meer uitleg hoeft dit niet!
(prijs < 20 €)

​e-Shop WijnInZicht​  

"De grote wijnfamilies"

Fiona Morrison behoort tot de meest vooraanstaande wijnkenners wereldwijd en is bekend met alle bijzondere wijnhuizen. Ze biedt een exclusieve blik achter de schermen van 10 wijnfamilies. Een uniek boek voor… iedereen!
(prijs < 30 €)

Uitgeverij Lannoo 

Celler Capçanes - La Nit de les Garnatxes - Soil Box

Ervaar zelf wat terroir en grond met wijn doen via deze unieke box van 4 x 37,5 cl. Elke fles met zijn grond: klei, zand, kalksteen en leisteen. De perfecte kans om het verschil naast elkaar te proeven!
(prijs rond de 40 €)

Dulst wijn met advies  

"The world Atlas of Wine"

Een jaarlijkse favoriet! Dit Engelstalige boek behandelt uitgebreid alle wijnlanden en hun belangrijkste regio's. Het staat bekend om zijn fantastische, gedetailleerde kaarten. 
Het is dé must-have.
(prijs < 50 €)

​​​  Vinetiq  ​​​

Karaf “Bonde”

Naast glazen en flesopener behoort de karaf tot de standaard uitrusting van elke liefhebber. De ideale karaf is zuiver en stevig, belucht de wijn uitstekend, schenkt gemakkelijk, is handig in gebruik en ruimtebesparend. Deze karaf voldoet aan alle eisen, dankzij het mondgeblazen vakmanschap en de unieke vorm met lange hals als het geheime ingrediënt.
(prijs < 70 €)

e-Shop WijnInZicht